Receita de Samaín: bica de cabaza

outubro 30, 2020

Retomamos o noso proxecto de accesibilidade cognitiva en lectura fácil: Sabores fáciles para compartir. Este proxecto é un intercambio de receitas entre o alumnado do CEE Juan María de Galicia (@centrojuanmaria) e o noso estudantado do curso de galego. Desta forma, todxs aprendemos galego dunha maneira diferente.

A primeira receita deste curso é unha deliciosa bica de cabaza para festexar o Samaín! Non vola perdades!


Para aquelas persoas que non coñezan esta festa de orixe celta tedes unha presentación nesta entrada do noso blog: https://galegandoenparis.blogspot.com/2020/10/as-festas-e-as-tradicions-galegas.html.

Bo Samaín!

_________________

[FR]

Nous commençons de nouveau notre projet d'accessibilité cognitive en FALC (facile à lire facile à comprendre): Sabores fáciles para compartir. Ce projet est un échange de recettes des étudiant.e.s du établissement d'enseignement spécialisé Juan María (@centrojuanmaria) de la Galice et des étudiant.e.s du cours de Galicien de notre Centre d'études galiciennes de Paris. C'est une forme différente d'apprendre la langue galicienne.

La première recette de cette année c'est une bica de cabaza (un dessert de citrouille) pour fêter le Samaín. 

Si vous ne connaissez pas cette fête, vous avez une présentation ici: https://galegandoenparis.blogspot.com/2020/10/as-festas-e-as-tradicions-galegas.html.

Bon Samaín!


  • Share:

Tamén podes ver...

0 comentarios