Dende o
Centro de Estudos Galegos da Universidade Sorbonne Nouvelle de París (@cegadeparis) convidámosvos a participar no primeiro showcooking en liña: Showcooking con sabor galego que se
realizará este venres 5 de febreiro 4 de decembro ás catro.
Este showcooking conta coa colaboración do
chef galego Iván Méndez (@IvanMendezChef), gañador do premio á mellor tapa sen glute de España.
O directo emitirase a través da plataforma ZOOM e da canle de YouTube do
Centro de Estudos Galegos de París: https://cutt.ly/shxXPWd.
Os datos para acceder a ZOOM son os seguintes:
·
ID da reunión: 995 5186 0033
·
Código de acceso: Galicia
Podedes descargar as receitas aquí!
Grazas!
#Showcookingconsaborgalego
------------
[FR]
Nous avons le plaisir de vous inviter au premier showcooking en ligne de la
cuisine galicienne: Showcooking con sabor galego. Cet
événement se déroulera ce vendredi 4 décembre à 16h.
Retransmis en direct à travers l'outil ZOOM et YouTube, ce showcooking se
bénéficie de la participation du chef galicien Iván Méndez, le vainqueur à la
meilleure tapa sans gluten de l'Espagne.
L'information pour accéder au showcooking à travers ZOOM est la
suivante:
·
ID réunion: 995 5186 0033
·
Mot de passe: Galicia
L'émission restera accessible sur la chaîne YouTube du Centre d'Études
Galiciennes: https://cutt.ly/shxXPWd.
Vous pouvez télécharger les recettes ici!
Merci beaucoup!
#Showcookingconsaborgalego
0 comentarios